Over ons

Over ons

Vis bij Kim is een moderne visspeciaalzaak die gevestigd is op Nieuwstraat 1 te Veldhoven. De visspeciaalzaak is vanaf 5 oktober 2022 op deze nieuwe locatie geopend met een compleet nieuw winkel-interieur. Dit om u als klant de komende jaren goed te kunnen bedienen van alle vele specialiteiten van de beste kwaliteit en service. 

 

Kim is enorm enthousiast en heeft een ruime ervaring in de vis sector omdat haar ouders en broer ook al zeer lang actief zijn in deze mooie branche. Na jarenlang bij haar broer in de winkel te hebben gewerkt in Bladel heeft Kim besloten in 2017 om zelf haar eigen visspeciaalzaak Vis bij Kim te openen. Inmiddels is VisbijKim niet meer weg te denken in Veldhoven, en voorziet Kim samen met haar enthousiaste team Veldhoven en omstreken van een variatie van vers specialiteiten.

Buiten een zeer breed assortiment met visproducten staat bij Kim klantvriendelijkheid, service en oprecht advies zeer hoog in het vaandel. Het streven is dat u als gast zich zeer welkom voelt en dat u heerlijk kunt genieten van een heerlijk “visje”!

 

U kunt terecht bij Vis bij Kim voor een zeer breed assortiment verse vis wat dagelijks vers aangeleverd wordt vanaf de visgroothandels. Vis bij Kim moet spartelvers zijn en daarvoor is dagelijks intensief contact tussen de grossier en Kim van uiterst belang. Buiten het aanbod verse vis kunt u bij Kim terecht voor o.a. warme gebakken vis of kibbeling, salades, visschotels, sushi varianten, Pokebowls, maaltijden met visbereiding, soepen, gerookte vissoorten, haring en nog veel meer lekkers uit de zee.

 

Vooral met de kibbeling en gebakken vis wil Vis bij Kim zich onderscheiden. Daarvoor zijn de vis, grondstoffen en liefde voor de vis het geheime succes! Dit moet u proberen, en vergeet het heerlijke sausje niet.

 

Kortom u kunt bij Vis bij Kim voor heel veel specialiteiten terecht, zoekt u een feestelijke visschotel of gaat u gourmetten dan willen we dat graag voor u verzorgen. Bij ons is elke gast even welkom en belangrijk. Het team Vis bij Kim is pas tevreden als u dat bent, we leggen elke dag onze passie in het product en de klantvriendelijkheid!

 

We hopen u te mogen verwelkomen in de Nieuwstraat 1 te Veldhoven!

 

Met Visrijke groet,

Kim Timmers